Event 9.11.2022: Automaatio ja robotiikka -vierailu Satakuntaan

Satakunnassa toimii useita merkittäviä automaatio- ja robotiikka-alan yrityksiä. Satakunnasta käsin koordinoidaan myös yhdeksän maakunnan korkeakoulujen muodostamaa Robocoast-konsortiota, joka välittää korkeakoulujen digitaalista osaamista ja TKI-ympäristöjä sekä teknologiakumppaneita yritysten tarpeisiin. Alueen yritykset ja Robocoast-verkosto kutsuvat nyt luokseen Satakuntaan tutustumaan toimintaan ja yhteistyömahdollisuuksiin! Pääset tutustumaan ainakin seuraaviin yrityksiin: Cimcorp Harju Elekter Sermatech Insta Automation Lue lisää ja ilmoittaudu!

21.10.2022 Event

Satakunnassa toimii useita merkittäviä automaatio- ja robotiikka-alan yrityksiä. Satakunnasta käsin koordinoidaan myös yhdeksän maakunnan korkeakoulujen muodostamaa Robocoast-konsortiota, joka välittää korkeakoulujen digitaalista osaamista ja TKI-ympäristöjä sekä teknologiakumppaneita yritysten tarpeisiin.

Alueen yritykset ja Robocoast-verkosto kutsuvat nyt luokseen Satakuntaan tutustumaan toimintaan ja yhteistyömahdollisuuksiin! Pääset tutustumaan ainakin seuraaviin yrityksiin:
Cimcorp
Harju Elekter
Sermatech
Insta Automation

Lue lisää ja ilmoittaudu!