Event 31.8: Vauhtia vihreästä sähköstä – kohti kestävää liikennettä

Tervetuloa mukaan sähköisen liikenteen tapahtumaan Turun Messukeskukseen ke 31.8.2022 klo 13-18 välisenä aikana! Tapahtumassa pääset tutustumaan sähköautojen monipuolisiin latausratkaisuihin kotilatauslaitteista matkalatauksen pika- ja suurteholatauslaitteisiin. Mukana on myös useita sähköisiä ajoneuvoja edustavia yrityksiä, jotka tuovat paikan päälle täyssähköisiä hyöty- ja henkilöajoneuvoja koeajettaviksi. Tutustuttavana on myös autonomisesti liikkuva ajoneuvo ja energiaratkaisuja tarjoavien yritysten energiavarastoja. Paikalla on myös […]

27.06.2022 Event

Tervetuloa mukaan sähköisen liikenteen tapahtumaan Turun Messukeskukseen ke 31.8.2022 klo 13-18 välisenä aikana!

Tapahtumassa pääset tutustumaan sähköautojen monipuolisiin latausratkaisuihin kotilatauslaitteista matkalatauksen pika- ja suurteholatauslaitteisiin. Mukana on myös useita sähköisiä ajoneuvoja edustavia yrityksiä, jotka tuovat paikan päälle täyssähköisiä hyöty- ja henkilöajoneuvoja koeajettaviksi. Tutustuttavana on myös autonomisesti liikkuva ajoneuvo ja energiaratkaisuja tarjoavien yritysten energiavarastoja. Paikalla on myös Turun ammattikorkeakoulun rakentama sähköinen eRallycross-auto.

Lisäksi tapahtuma-aikana tarjolla on pientä purtavaa.

Näytteilleasettajina ja yhteistyökumppaneina ovat mm: Veho, Eaton, Scania.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä InterControlin sekä Turku Science Parkin ja Yrityssalon Kasvua sähköistymisen yritysekosysteemistä 2020-2022 -hankkeen kanssa. Tapahtuma liittyy myös Lappeenrannassa ja Lahdessa (LADEC) järjestettyihin tilaisuuksiin.

Tule mukaan tapahtumaan kuulemaan uusimmista sähköisen liikenteen vaihtoehdoista ja saamaan monipuolista tietoa energiaratkaisuista!

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan tästä.